Γνώρισε την ομάδα

Πηγή Γιατρά
Office Supervisor

Η Πηγή Γιατρά ξεκίνησε την συνεργασία της με την ΔΔ-Ε τον Ιανουάριο του 2014 ως Office Supervisor.

Διαθέτει προϋπηρεσία σε μεγάλες εταιρείες σε τμήματα Marketing, Πωλήσεων και Εταιρικών Σχέσεων.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Παν/μίου και κάτοχος MSc στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοιχτού Παν/μίου.


Ομάδα Υλοποίησης Προγράμματος «Σύμφωνο Ακεραιότητας»*

Μαρία Νίνη
Project Coordinator | Integrity Pact Project

H Μαρία Νίνη ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Διεθνή Διαφάνεια το Μάιο του 2011 υποστηρίζοντας τη διοικητική λειτουργία του γραφείου στην Ελλάδα ενώ παράλληλα ανέλαβε καθήκοντα ως Συντονίστρια Προγραμμάτων. Το 2001, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μέχρι το 2012 άσκησε ελεύθερη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Από το 2016 είναι Συντονίστρια του προγράμματος  “INTEGRITY PACTS-Civil Control Mechanisms for Safeguarding EU funds, Phase 2″.

Μαρία Πασχούλα
Project Assistant Coordinator & Communications Officer | Integrity Pact Project 

Η Μαρία Πασχούλα είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MA στη Διεθνή Επικοινωνία του City University of London. Έχει εργαστεί ως ασκούμενη δημοσιογράφος σε Βρυξέλλες (New Europe) και Αθήνα (Associated Press) ενώ τα τελευταία εννέα χρόνια έχει βρεθεί σε θέσεις επικοινωνίας και ανεύρεσης πόρων σε διαφορετικούς οργανισμούς και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών (Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας). Συνεργάζεται με τη Διεθνή Διαφάνεια-Ελλάδος ως υπεύθυνη προγραμμάτων από το 2013 μέχρι σήμερα. Από το 2016 είναι Βοηθός Συντονίστρια και Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Προγράμματος “INTEGRITY PACTS-Civil Control Mechanisms for Safeguarding EU funds, Phase 2″.

Ιωάννης Σουφλής
Δρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός |  Innovation & Learning Coordinator  |  Integrity Pact Project  (εξωτερικός συνεργάτης)

Ο Ιωάννης Σουφλής έχει συμμετάσχει σε άνω των 100 έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την ιδιότητα του συμβούλου και του διευθυντή έργου. Διαθέτει εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, στα δημόσια έργα και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα της ΕΕ και έχει εργαστεί ως εξωτερικός σύμβουλος με το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (1990-1993). Υπηρέτησε ως μέλος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου του Network for Environmental Technology Transfer (ΕΕ, 1990 – 1992), ενώ έχει συνεργαστεί με την ελληνική εταιρεία συμβούλων INFOGROUP SA (σύμβουλος, 1986-1993), την KPMG Σύμβουλοι Α.Ε. ( σύμβουλος, υποδιευθυντής, διευθυντής, 1997-2007) και την OmniLink SA (Διευθυντής, 2007-2010). Από το 2010, εργάζεται ως Ανεξάρτητος Σύμβουλος.

Εμμανουέλα – Νικολέττα Δ. Παπαδοχατζάκη 
Δικηγόρος – Εμπειρογνώμονας  |  Integrity Pact Project (εξωτερικός συνεργάτης)

Η Εμμανουέλα Παπαδοχατζάκη είναι δικηγόρος μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με δικαίωμα παράστασης στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) στο Δίκαιο Ενέργειας και Περιβάλλοντος από το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικού και Ενεργειακού Δικαίου του Katholieke Universiteit Leuven και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων. Ειδικεύεται στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων (προμήθειες, υπηρεσίες και έργα), παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε δικαστηριακό και συμβουλευτικό επίπεδο, τόσο κατά το προσυμβατικό στάδιο ανάθεσης των συμβάσεων όσο και κατά το στάδιο εκτέλεσής τους. Διαθέτει σημαντική δικαστηριακή και συμβουλευτική εμπειρία σε υποθέσεις διοικητικού, εταιρικού, εμπορικού και αστικού δικαίου. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Στεφανία – Τερέζα Γιαννάκη 
Υδραυλικός Μηχανικός, MBA-Εμπειρογνώμονας | Integrity Pact Project  (εξωτερικός συνεργάτης)

Η Στεφανία-Τερέζα Γιαννάκη είναι Πολιτικός Μηχανικός με άνω των 10 ετών επαγγελματική εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στον τομέα των υδάτων. Πεδίο εμπειρογνωμοσύνης της είναι ο σχεδιασμός και η εκπόνηση μελετών σε έργα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων (συνολικός προϋπολογισμός έργων που εκπονήθηκαν έως σήμερα: άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ). Έχει ισχυρές αναλυτικές ικανότητες και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων σε θέματα διαφόρων κλάδων και τεχνολογιών. Είναι προσαρμοστική, αποτελεσματική και δημιουργική και διακατέχεται από πνευματική περιέργεια και ενέργεια. Έχει ζήσει για 18 χρόνια στη Γερμανία με αποτέλεσμα να έχει αναπτύξει ένα πολυπολιτισμικό και πολύγλωσσο χαρακτήρα και να ενσωματώνεται εύκολα σε ομάδες ατόμων από άλλους πολιτισμούς.

Το «Σύμφωνο Ακεραιότητας» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Civil Control Mechanisms
for Safeguarding EU Funds, Phase 2, με τη χρηματοδότηση της DG Regio