Μπες στη συζήτηση

Συνδέσου μαζί μας στο Facebook, στο Twitter, στο Youtube και σε άλλα social media.

Στη Διεθνή Διαφάνεια θέλουμε να δημιουργήσουμε μία κοινότητα σκεπτόμενων και ενεργών πολιτών που συνειδητοποιούν τις συνέπειες που επιφέρει η διαφθορά στις ζωές μας και θέλουν να αναλάβουν δράση γι΄αυτό. Κάνουμε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο να σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους και ταυτόχρονα, δημιουργούμε online πλατφόρμες διαλόγου όπου μπορείτε να κάνετε τη δική σας φωνή ν’ ακουστεί.

Ρίξτε μια ματιά!

facebookΚΑΝΕ Like ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook
Eίσαι φίλος της δράσης της Διεθνούς Διαφάνειας; Σου «αρέσει» τι κάνουμε; Επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook και πάρε μέρος στη συζήτηση για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις και τα τελευταία νέα για τη διαφθορά, παγκοσμίως.

twitter
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER!
Κάνε μας follow στο twitter σήμερα ώστε να λαμβάνεις διαρκείς ενημερώσεις για τη διαφθορά και τη διαφάνεια σε πραγματικό χρόνο και να μοιράζεσαι μαζί μας τη γνώμη σου για τα θέματα αυτά!

youtube
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE
Από ντοκιμαντέρ μέχρι εκπαιδευτικές ταινίες, το κανάλι της Διεθνούς Διαφάνειας στο YouTube προβάλει όλη τη δράση της οργάνωσης μέσα από οπτικοακουστικό υλικό.

googleplus
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ GOOGLE+
Θα ήθελες να γίνεις +1? Πρόσθεσέ μας στους κύκλους σου στο Google plus για να λαμβάνεις τακτικές ενημερώσεις για τη δράση μας αλλά και τις τελευταίες διεθνείς ειδήσεις για τη διαφθορά.

flickr
ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Flickr
Ρίξε μια ματιά στο τι ανεβάζουν όλα τα τμήματα της Διεθνούς Διαφάνειας στον κόσμο στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο Flickr.com

issuu
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ONLINE ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ISSUU
Ξεφύλισσε τις εκδόσεις μας στο Issuu, μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που κάνει τις ηλεκτρονικές εκδόσεις μας πιο διαδραστικές από ποτέ. Πρόσθεσέ τες στο εικονικό ράφι σου τώρα!